Uncategorized @sq-law.comsq12 korrik 2018 – S&Q përgëzon Themeluesin dhe Partnerin tonë, Dr. Artan Qerkinin për mbrojtjen e disertacionit të PhD-së në procedurë civile pranë Universitetit Europian të Tiranës

January 28, 20190

12 korrik 2018 – S&Q përgëzon Themeluesin dhe Partnerin tonë, Dr. Artan Qerkinin për mbrojtjen e disertacionit të PhD-së në procedurë civile pranë Universitetit Europian të Tiranës

Trokit USER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *