NJË KULTURË SUKSESI

https://sq-law.com/wp-content/uploads/2019/01/STUDENTS-1.png

Studentët

Sejdiu & Qerkini, Sh.P.K. mburret se ka krijuar njё ambient qё akomodon zhvillimin personal dhe profesional tё profesionistёve tё rinjё. Ne vazhdimisht kёrkojmё talent tё ri qё dёshiron tё sfidon vehten profesionalisht duke iu bashkuar ekipit tonё dhe duke shtruar rrugёn e njё tё ardhmjeje tё ndritur profesionale. Nёse mendoni se jeni tё gatshёm pёr kёtё sfidё, ju lusim tё na lajmёroheni.

Avokatët

Sejdiu & Qerkini, Sh.P.K. ofron njё ambient bashkёpunues pёr avokatёt lokal dhe ndёrkombёtar qё dёshirojnё tё zhvillojnё punёn e tyre. Ne jemi njё shoqёri e avokatёve ku secili avokat mburret me zhvillimin profesional, dhe njёheri, qё kanё njё ekip tё tёrё pёr t’i mbёshtetur nё rastet e mёdha dhe tё komplikuara. Avokatёt qё janё tё interesuar pёr t’iu bashkuar ekipit tonё duhet tё na kontaktojnё dhe ne do tё diskutojmё seriozisht bashkёpunimin e mundshёm.

https://sq-law.com/wp-content/uploads/2019/01/Attorneys.jpg
https://sq-law.com/wp-content/uploads/2019/01/International-Strategic-Partnerships.png

Parteritetet Strategjike Ndërkombëtare

Sejdiu & Qerkini, Sh.P.K. ka bashkёpunuar nё shumё raste dhe projekte tё mёdha me disa nga kompanitё dhe avokaturat mё tё mёdha ndёrkombёtare. Ne mburremi me partneritetin e krijuar dhe rezultatet qё kemi arritur me kёto bashkёpunime. Sejdiu & Qerkini, Sh.P.K. vazhdimisht qёndron e gatshme pёr bashkёpunim potentcial me partner nga e gjithё bota pёr tё tejkaluar sfida nё Kosovё dhe gjetiu.