NJË QASJE TJETËR
NDAJ DREJTËSISË

https://sq-law.com/wp-content/uploads/2018/12/DSC08771.jpg

Rreth nesh

Sejdiu & Qerkini, Sh.P.K. qё shpeshherё referohet si S&Q, ёshtё njё shoqёri e avokatёve qё ofron shёrbime tё pёrgjithshme juridike, dhe qё operon nga Prishtina, Republika e Kosovёs.

Ështё themeluar me qёllim të ndёrtimit tё njё shoqёrie avokatёsh profesionistё qё kanё kredenciale tё larta akademike dhe shkathtёsi superiore profesionale, tё cilёt duan tё ushtrojnё profesionin nё njё ambient ndёrmarrёs dhe kreativ.
Kjo shoqёri e avokatёve ёshtё e dizajnuar rreth pёrmbushjes sё plotё tё nevojave juridike tё klientёve si shtyllё kryesore e suksesit. Si rezultat, ne kemi krijuar njё ambient juridik dhe biznesor qё ёshtё i orientuar drejt klientit, dinamik, tёrheqёs dhe nganjёherё edhe argёtues.  Kjo ka rezultuar me njё firmё tё re dhe tё respektuar shumё nё Kosovё dhe nё nivel ndёrkombёtar.
Pёr çdo klient, ne prodhojmё punё kualitative, strategji innovative dhe rezultate tё shkёlqyeshme. Kjo formulё, bashkё me klientёt tanё tё kёnaqur garantojnё sukses nё çdo gjё qё bёjmё.

Parimet Tona

Vlerat e poshtёshёnuara diktojnё punёn tonё ditore. Sejdiu & Qerkini, Sh.P.K. mburret qё dallohet si subjekt qё mbanё vehten nё standarde mё tё larta sa i pёrket marrёdhёnieve me klientёt, sherbimeve qё Sejdiu & Qerkini, Sh.P.K. ofron, dhe bindjes ndaj standardeve mё tё larta etike.

SHIKO PARIMET TONA >

https://sq-law.com/wp-content/uploads/2018/12/DSC08862.jpg
https://sq-law.com/wp-content/uploads/2018/12/DSC08817.jpg

Zyret & Teknologjia

Në shoqërinë e avokatëve Sejdiu & Qerkini, Sh.P.K. anëtarët e ekipit tonë kanë qasje në ambiente bashkëkohore të punës që janë të përshtatshme për ofrim të shërbimeve kualitative për klientët tanë. Gjatë dizajnimit të zyreve tona dhe përzgjedhjes së teknologjisë që përdoret nga personeli, qëllimi ka qenë që të sigurohet rahatia e plotë për personelin tonë, si dhe, të ofrohen vegla moderne që përdoren për të shërbyer interesat më të mirë të klientëve.